Veranstaltungen in Niederösterreich?Wir informieren Sie
Kulinarische Veranstaltungen
Ostern: Lamm und Kitz
Anfang Juni: Bierwochen
Juli: Knödeltage
Juli/ August: Schwammerlzeit
Anfang September: Erpfispezialitäten
2 Wochenenden im Oktober: Kulinarisches Oktoberfest
Ende Oktober: Wild(e) Tage
Allerheiligen bis Martini: Ganslzeit
31. Dezember: Gemütlicher Jahresausklang mit Steakabend und mitternächtlichen Sauschädelessen
JEDEN MITTWOCH " INNEREIEN- TAG!"
„Nose –to Tail“ liegt grad voi im Trend,
ban Fleischhacker hat ma des scho allwei kennt.
Da is des ganze Viech vaarbeit wordn,
van Schwoaf bis vüri za de Ohrn.
Net nur de, de sowieso gern Innereien speisn,
woll ma hiermit glei beweisn,
da gibt’s wirkli guade Sachan,
de ma für Euch frisch dann machan.
De bachane Leber oder gröst´im Saft,
hat gwiß a große Anziehungskraft.
Liegt was anders in da Luft,
is des va de gröstn Nierndl da Duft.
Da nu allweil nix dabei?
Probierst das halt mitn Hirn mit EI!
Wüllst liaba mitn Löffö umanander riehrn,
kannst a Beuschl oder a Kalbsflecksuppm probiern.
Bestellst as vor und hast davor koan Grausn,
gibt’s ah“ Weiße Nierndl“ za da Jausn.
Schmankerl san da gmua banaund,
GUATN APPETIT alle mitanand!